Observatie

Ons 24/7 observatieteam bestaat uit oud politie-, marechaussee- en aivd-specialisten en is gespecialiseerd in dynamische observatie. Het team werkt grensoverschrijdend en maakt gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Omdat voor het volgen en observeren van een persoon of voertuig in een drukke stad andere technieken, acties en voertuigen zijn vereist dan op de snelweg of in een landelijke omgeving wordt er afhankelijk van de situatie gebruik gemaakt van auto’s, motoren en scooters.

Regelmatig komt het voor dat een persoon per vliegtuig ‘begeleid’ moet worden naar het buitenland. In dergelijke gevallen wordt contact opgenomen met een buitenlandse partner die in samenwerking met onze begeleider in het desbetreffende land de observatie overneemt.

Voor gedegen observatie zijn in principe 2 man per subject benodigd, maar flexibiliteit en improvisatie is een even zo belangrijk onderdeel in dit soort werkzaamheden.

Omdat wij niet houden van onaangename financiële verrassingen werken wij met vaste dag- en/of weektarieven zodat de klant altijd weet waar hij aan toe is.

Indien gewenst wordt u dagelijkse voorzien van updates en zijn veranderingen of bijstellingen altijd bespreekbaar.

Vanzelfsprekend worden de resultaten van elk onderzoek vastgelegd in een rapportage die is voorzien van beeldmateriaal en is te gebruiken in juridische procedures

Branches waarin ons team frequent actief is, zijn o.a.:

- Grootschalige internationale namaakbestrijding
- Internationale intelligence services
- Internationaal transport
- Oliemaatschappijen
- Omvangrijke fraudezaken

CLOSE PROTECTIONHet is een gegeven dat directieleden of personen in een belangrijke managementfunctie in toenemende mate worden geconfronteerd met bedreiging, afpersing en stalking. Indien gewenst kunnen wij close protection binnen 24 uur faciliteren.