INTERLUDIUM-FII ALIMENTATIE ONDERZOEKAlimentatie onderzoeken hebben vaak sterke overeenkomsten met fraude.

Een ex-partner die gaat samenwonen met een nieuwe partner zonder hiervan melding te maken bij zijn of haar ex. Bewijsvoering hiervan is moeilijk en kost tijd. Immers de rechter moet wel overtuigd worden dat er inderdaad sprake is van samenwoning en niet van slechts een vriendschap met af en toe een overnachting.

U zult dus moeten aantonen dat er sprake is van structureel samenwonen over een langere periode. Gedegen onderzoek is nodig om bij de rechtbank beslagen ten ijs te komen.

Door het toepassen van efficiënte en geavanceerde opsporingsmethoden weten wij tijd én onderzoekskosten aanzienlijk te beperken. Graag informeren wij u, natuurlijk discretie in acht houdend, over onze zienswijze en resultaten.

Steeds vaker maken wij mee dat ex-partners verborgen vermogen te blijken te bezitten. Indien dit vermogen niet is opgegeven tijdens de scheiding kan de ex-partner daarop vaak rechten claimen.

Niet onbelangrijk te weten is, dat in geval van overlijden van de ex-partner de kinderen uit het ontbonden huwelijk ook hun percentage van de erfenis kunnen opeisen.

Door onze specialisatie op het gebied van financiële intelligence zijn wij in staat om wereldwijd 85 tot 100% van iemands (verborgen) vermogen te vinden.

Ook wanneer en persoon bewust is verdwenen, zijn wij meestal in staat hem of haar op te sporen.